• Sehunniceツ

    what tha?! Sehun is ulzzang right?!

  • naynay

    In the first pic, sehun is just looking more down than the second. You can still see his double lids in the first if you look closely. And kais eyelids prob evened out by itself
    Mine did i used to have one monolid one double lid but npw they’ve evened out naturally. One day i just woke up like that bc i kept rubbing my eyes when they were itchy
    So my mono lid turned to double lid and stayed like that. JS bc people assume kai a lot for having surgery but why care it is his face

  • Melody

    Kai looks like he got NOTHING DONE at all. It’s hard to tell with that picture of Sehun

  • ani

    Sehun ga pernah operasi double eyelid😂 lo mau gue tunjukkin video sehun waktu kecil? Dia udah punya double eyelid sejak kecil bro.dia udah punya double eyelid pas baru audisi di SM😂 gue punya video close up nya bisa di zoom tinggal matanya doang. &dia udah punya double eyelid. Makanya kalo nuduh org oplas jgn pake foto tp pake video. Sehun juga gk pernah oplas ngecilin hidung, dr kecil sampe detik ini hidungnya tetep aja super gede😂 hidungnya terlihat kecil pas pake make up doang bukannya oplas😂. Sehun itu udah dapet gelar ullzang(cowok tampan) sejak kecil. Bahkan sebelum dia kenal ama SM😂